top of page

En liten uppdateringHär kommer en liten uppdatering kring trygghund och vad som sker framåt!


Jag har fortsatt att jobba brett kring både händelser och teorier, en del har kunnat uteslutas medans en del har grenat ut åt vitt olika håll. Hoppas kunna ge er mer information kring detta i en längre uppdatering i slutet på Mars / början på april!


Efter min senaste uppdatering så har fallet fått internationellt uppmärksamhet! Jag har sökt med ljus och lykta efter liknande fall i världen, men just detta utstuderade sätt med brödbullar som innehåller vassa hemgjorda föremål är helt unikt för Malmö, ett tillvägagångssätt som väckt skräckblandat intresse hos väldigt många människor.

Det finns en del städer runt om i världen som har stora problem med bland annat förgiftningar av hundar, och vi har börjat sammarbeta för att leta likheter, dela teorier och arbeta fram någon slags gärningsmannaprofil. Det arbetas även med att använda den instamlade datan (polisrapporter och kartor) för att med hjälp av olika algoritmer hitta nya mönster som kanske missats.


Rikstäckande media i Sverige har visat stort intresse för fallet och det jobbas just nu med både djupgående artiklar, podcasts och annat som jag tror och hoppas kommer få än mer fart på utredningen!


Lite nyheter om hemsidan: Nu kan man tipsa anonymt via hemsidan, telefon eller whatsapp!

För att läsa mer om hur det fungerar kan ni gå in här: https://www.trygghund.nu/tipsa-anonymt

Där hittar ni både telefonnummer och en länk till ett anonymt formulär man kan fylla i samt lite matnyttig info.


Och en liten påminnelse! Hittelön till den som kan bidra till att den/de ansvariga för dåden kan gripas ligger en bit över 60.000kr (via djurens vänner).


Nu har jag inte mer att uppdatera er om denna gång! Men jag vill att ni ska veta att arbetet fortgår och här ges det inte upp förrän den/de som är ansvariga för detta åker fast!

593 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Nytt fall av bullar med farligt innehåll

Idag hittades nya bullar i gångtunnelnn vid Munkhätteskolan. Även obekräftade uppgifter om att bullar hittats i Kungsparken. Uppdaterar när ny information tillkommer.

bottom of page